ammar's FotoPage

By: ammar jazlan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ngan krew..krew

Besday bos....
Tiup jangan tak tiup
Posing kat Royal Adelphi
View all 4 photos...
Ni lah member- member aku kat Biro Seremban...Hubungan kami pengamal media memang akrab..Maklum la kan...satu negeri nak cover...Pejam celik..pejam celik dah hampir setahun aku kat sini....

Usaha mesti diteruskan....Aku tidak menyesal memilih kerjaya yang amat-amat mencabar ini..1001 pengalaman aku dapat kumpul dalam lapangan ini.... Walaupu sesekali stress gak...nak kejar berita but i won't regret it...tu semua cabaran yang harus ditempuhi...Huhuhuhu.....


Monday, 27-Nov-2006 13:45 Email | Share | | Bookmark
NS NAZA

Depan ni main bola ke buat bola
Tunjuk skill terbang beb
Ko main botul..botul..kang den tekeh kepalo tuh
View all 7 photos...
Sapa tak kenal team hebat giler ini...Juara Liga Super n Naib Juara Piala Malaysia...Tapi kempunan nak pecah rekod 48 tahun jadi juara... ..Apa pun team NS NAZA memang best..gandingan mantap semua posisi....Thanks coach K. Devan banyak bantu pasukan ini...Everytime dia org main kat Stadium Paroi sure aku turun..kena cover beb...Kadang-kadang ok...kadang bengong gak depa ni...Apa pun kita tunggu musim depan..duibawah kendalian coach baru Hatem Saousi..sure meletup-letupnyer...Jangan jels laa... Kami tetap unggul dipersada liga tahun depan...NAZA pun sponsor dekat RM2 juta tahun ni...Mewah betul..Aku hanya doakan kejayaan team kesayangan aku nie...Semoga sukses....'Hoben Jang Hoben'...


Monday, 27-Nov-2006 13:41 Email | Share | | Bookmark
Keta aku...

Ok ker x
Ini keta kesayangan aku....Bertahun tahun aku ngidam nak pakai keta nie..akhirnya ada juga rezeki...Tapi sticker tu belum masuk lagi la...macam keta 'Long Kai' plak aku tengok...


Monday, 27-Nov-2006 13:12 Email | Share | | Bookmark
Apek Kawen

Selamat Pengantin Baru
Meh abang suapkan
Lega beb lepas kena rokok
View all 8 photos...
Tahniah buat member aku sorang ni Apek...satu kolej masa matriks dulu di Kolej Indera Kayangan (KIK)...dan masa di UPM...Kawen juga engko akhirnya yaa....Dah jodoh yer tak..Kalo ko tak kasi buku budak Saedah yang tinggal kat library dulu..x tau la ngko kawen ngan dier ke tidak kan...
Apa pun tahniah...selamat menyelami alam rumah tangga...Kalo dah beranak tu bagi tau la....


Thursday, 15-Jun-2006 13:45 Email | Share | | Bookmark
Nilai kemerdekaan

Benderaku...
Perarakan bendera di mana-mana saja...
Semangat patriotik jelas terpancar di wajah masing-masing
View all 12 photos...
Aku paling suka part ni...Masa ini gi mana2 pon nampak bendera kebangsaan..sejauh mana orang lain menghayatinya..susah nak cakap..tepuk dada tanya selera..

Masa ini banyak program2 yang dianjurkan sempena bulan kemerdekaan..memang meriah..jalur gemilang sentiasa megah dan berkibar di mana-mana..

Paling akhir..ada perarakan..memang nampak cam tak best... yer la xder idea lain ker nak sambut....tapi pikirlah itu yang istimewanya Malaysia...mana ada benda2 camtu kat tempat lain..bukan peringkat negara jer..peringkat negeri pon sama gak meriahnya...

Tak kira apa bangsa..Melayu, Cina, India, Jawa, Banjar, apa2 pun turut sama berarak..tak berbangga ker...lagipun bukannya selalu setahun sekali jer...asalkan tidak bercanggah dengan ketatasusilaan masyarakat sudah la...
.
Apapun aku tabik spring dengan kerajaan kita....kekalkan keamanan negara ini...tak kira lah apa fahaman politik sekalipun...orang lain berpuluh-puluh tahun perang..bendera negara sendiri pun tak tentu hala..apatah lagi nak berarak macam orang kita kat sini..silap2 kena tembak 'sharp shooter' plak.



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net